Switch language to Nederlands Switch language to English

 
 

Place to be: Veemarkt 5 2800 Mechelen
 

THoCC en de Nerveuze Serviërs

KOM MEE SUPPORTEREN VOOR DE RODE DUIVELS! 

Op vrijdag 7 juni is het Koning Boudewijnstadion volledig uitverkocht voor de volgende halte van de Brazilië-express van onze Rode Duivels. Als “next best thing” nodigen we jullie uit voor een plaatsje in onze eigen THoCC arena om op megagroot scherm live getuige te zijn van een nieuwe schitterende overwinning tegen Servië. Ginds werd het 0-3 tegen de Nerveuze Serviërs, dus we rekenen op 7 juni op een nieuw feestje.

De aftrap is om 20u45 wat ons de ruimte geeft om voor de match het varken uit te hangen, allez, om het op de rooster te leggen, letterlijk dan. Middels een barbecue brengen we er alvast wat zomerse sfeer in.
Rond 18 u. ontkurken we de aperitieven en stoken we de BBQ heet zodat we vanaf 19 u. de voetjes onder tafel kunnen steken.

 

Vergeet ook uw kleingeld niet, want met de Crazy Contact Center Café Pronostiek gaan we ook ons eigen competitie-element creëren..

Dus plan nu alvast in uw agenda, na een ongetwijfeld drukke werkweek, de absolute ontlading in de welbekende Contact Center Café Arena aan de Veemarkt 5 in Mechelen, vrijdag 7 juni vanaf 18 u. 

Laat je ons nog iets weten of je al dan niet komt? Kwestie dat we weten hoeveel varkens te prepareren voor hun vuurdoop…


Inschrijven kan hier

Tot dan!

Inge, David en Hans