Switch language to Nederlands Switch language to English
Wie en wat?

THoCCademy is de opleidingsvleugel van The House of Contact Centers. Wij bouwen verder op ons beproefde en unieke Contact Center Operating Model © en Contact Center Maturity Assessment ©. Zo garanderen we de zinvolle en duurzame ontwikkeling van al uw contactcenter medewerkers en creëren we de beste basis om meetbare verbetering te realiseren. 


Onze methodiek biedt de mogelijkheid de maturiteit te bepalen van elk proces van uw contactcenterorganisatie.
Doe de test hier (op vlak van training)!

 
Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Waarin verschillen onze trainingen van die van andere opleidingscentra?

De inhoud van onze trainingen houdt 100% rekening met wetenschappelijk bewezen theorieën:
  • "stress bij uw werknemer vermijden is effectiever dan motivatie bevorderen"
  •  "prestatie wordt verhoogd wanneer training zich niet enkel focust op kennis en/of vaardigheid maar gecombineerd wordt met inzicht op het effect van de rol van het individu (zinvol"
Sinds 2014 biedt THoCCademy gamification of m.a.w 'serious gaming' – ontdek waarom business games effectiever zijn dan presentaties en andere werkvormen én dat leren FUN is! Nieuwsgierig? KLIK DAN HIER.

Of u nu een nieuw CC opstart, een nieuwe dienst creëert of een bestaand team nog sterker wil maken, ons assessment past binnen elke context.

Wanneer u gaat verbeteren wilt u zich baseren op wat de besten doen. Dat is precies wat een benchmarck doet. Via THoCC kan u beroep doen op een expert in dit vak en past u uw methodieken en het vastleggen van haalbare KPI's dit doen we door het bestuderen van het gedrag van de topperformers.

Elk individu evolueert en 'is' verschillend, een aanbod zonder personal coaching is dan ook weinig compleet ... durf differentiëren en creëer de opportuniteit om uw mens op zijn/haar ritme te groeien of opnieuw te doen 'bloeien'.

JE VINDT NOOIT PEREN ONDER EEN APPELBOOM

Onze trainers hebben allemaal minimaal 5 jaar CC-ervaring wat een optimale betrokkenheid en toepasbaarheid begunstigt. Voor enkele modules werken we eveneens samen met gastdocenten uit binnen + buitenland. 
DE SLEUTEL TOT SUCCESVOL KLANTENCONTACT IS DE MENS ZELF
4 niveaus die bepalend zijn in uw organisatie ... klik op de functie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!