Switch language to Nederlands Switch language to English

                                                            

  
                                                  
                        sharepoint


Editie 10
Direct contact en contact centers spelen vandaag een belangrijke rol in de marketing, sales en service communicatie van bijna alle grote en heel veel andere ondernemingen. Ontwikkelingen op vlak van telecommunicatie hebben het aantal mogelijke kanalen van en naar de klant doen exploderen. In het beheer daarvan is het contact center nagenoeg onmisbaar geworden. Het succes waarmee contact centers worden ingezet varieert en hangt in zeer belangrijke mate af van de aansturing ervan.
Inhoud
Centraal staat het  Contact Center Operating Model, een framework dat alle elementen/processen bevat  die deel uitmaken van professioneel contact center management. U kan hieronder klikken om de programmabrochure en het lesrooster te consulteren.

Docenten
80% procent van de lesgevers staat dagelijks in de praktijk, heeft jarenlange succesvolle ervaring en een bewezen 'ability to teach', getuige de deelnemerstevredenheid van 8.7/10.
Sinds de vierde editie is er ook een uitdrukkelijke inbreng van academici. Een aantal universiteitsprofessoren die onderzoek verrichten in de contact center sector werden als lesgever uitgenodigd.

Praktisch

De opleiding start met een residentiële tweedaagse die tot doel heeft de opleiding te kaderen en de doelstellingen vast te leggen.  Vervolgens zijn er lesmaandagen vanaf 22 februari 2016 van 13:30-20:30 tot eind juni 2016.  In september 2016 presenteren de deelnemers hun eindwerk/ case aan de jury.

Waarom kiezen voor deze opleiding?

De opleiding is uniek in Vlaanderen en heeft zijn deugdelijkheid reeds bewezen.  
De brede scope van de opleiding wordt ondersteund door een mix van onderzoek  en ervaring.  

Ø Samenhangend en praktisch programma
Ø Uitstekend docentenkorps (score 8,7/10)
Ø Academisch gefundeerd en een goede mix tussen theorie en praktijk
Ø Individuele coaching van docenten bij eindwerk
Ø Lessen op maandagnamiddag
Ø Team spirit en goede interactie tussen deelnemers

Hier vindt u de mening van deelnemers van vorige edities.

Download brochure

Inschrijvingsgeld

6.600 euro excl. BTW per deelnemer.
2de inschrijving: -30%
3de inschrijving: -40%